Wie is MAX?

MAX architectuur bv. is een ontwerp- en adviesbureau met veel ervaring dat zich richt op het maximale. MAXimale architectuur, MAXimaal ontwerp, MAXimaal advies, MAXimale service, MAXimale samenwerking. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Hierbij staat de wens van de opdrachtgever altijd centraal. Wat u wilt is belangrijk; ik bouw voor u.

 

Ik, als eigenaar, ben reeds 21 jaar werkzaam als architect voor diverse projecten, zoals bijv. onderwijsgebouwen, utiliteitsbouw, woningbouw  en interieuropdrachten. Grootschalig en kleinschalig, nieuwbouw, verbouw en ook transformaties van functies.

 

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat het belangrijk is om persoonlijk betrokken te blijven gedurende het hele project, van ontwerp tot oplevering. Elke fase heeft een relatie met elkaar en is niet los van elkaar uit te voeren zonder verlies van kennis en kwaliteit. Hierdoor onderscheiden wij ons door kwaliteit en persoonlijk maatwerk.

 

Onze projecten varieeren van grote complexe gebouwen tot kleinschalige verbouwingen. Daarbinnen vormen scholen met name speciaal onderwijs een belangrijke specialisatie, van opstellen van het Programma van Eisen tot uitvoering incl. directievoering.

Architect
 
Ir. Leonieke N. Hornsveld

geboortedatum: 16.06.1972

 

 

Postbus 2728

1000 CS  Amsterdam

+31 (6) 19 900 373

Facebook

 

Linkedin

 

Pinterest

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Pinterest App Icon