Verbouwings advies

1/3

Werkwijze

Bij zowel grote als kleine verbouwingen kunnen wij uw wensen vertalen in een ontwerp en zorgen voor de realisatie er van. Wij begeleiden u met omze kennis door het hele proces heen; van ontwerp tot vergunning tot bouw in begrijpelijke en overzichtelijke stappen.

 

Wij adviseren u op estetisch en technisch gebied. Wij zijn daarnaast ook de schakel tussen installateur en constructeur. 

 

Kennismaking

Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. Wij vinden het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor deze wederzijdse kennismaking. Bij dit gesprek kunnen referentiebeelden reeds een beeld geven maar ook kunnen we referentieprojecten bezoeken. In dit gesprek bespreken we uw wensen en beoordelen de mogelijkheden. Naar aanleiding hiervan kunnen wij, een eerste impressie maken incl. een vrijblijvende offerte met een gedetailleerde omschrijving van mijn werkzaamheden.

 

Snelle eerste impressie bij verbouwen

Bij verbouwingen is het mogelijk om snel een eerste indruk te krijgen door zogenaamde schetsen te projecteren over foto's van de bestaande situaties, zie voorbeelden.

 

Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Postbus 2728

1000 CS  Amsterdam

+31 (6) 19 900 373

Facebook

 

Linkedin

 

Pinterest

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Pinterest App Icon